Metsäretkellä

Jostain jotenkin eksyin facebookin ihanaan Taimitarha-ryhmään ja se olikin sitten menoa! Taimitarhassa on saatavilla suunnittelija Niina Laitisen upeita sukkaohjeita ja KAL (knit along)-projekteja. Juuri sopivasti ryhmään liitymiseni aikoihin alkoi Metsäretki-sukkien KAL ja enhän voinut jättää sitä väliin. Oli jännittävää kun kahden viikon ajan joka päivä paljastettiin seuraava kirjoneulekuvio, joskaan en ehtinyt neulomaan ihan samassa aikataulussa kuin mitä KAL eteni. Aloitin projektini viikon myöhässä, mutta jätin pois muutaman kuvion koska en halunnut ihan niin pitkiä sukkia kuin aidoista oikeista Metsäretkistä olisi tullut. Sain sukat valmiiksi projektin viimeisenä päivänä. Lankojen väriksi valitsin miesten sukan värit ja täytyy sanoa että hyvin on suunnittelija värit valinnut, näistä tuli aivan täydellisen ihanat!

Sukat valmistuivat yllättävän nopeasti kun ryhmässä oli paljon kanssaneulojia saman projektin ääressä. Jotkut ryhmän jäsenistä heräsivät neulomaan päivän kuvion heti sen julkaisemisaikaan aamu kuudelta. Itse olen niin aamu-uninen, että jätin neulomisen suosiolla iltaan. 

KAL-projektin jälkeen oli sitten aikaa tehdä kaikki viikon aikana rästiin jääneet kotityöt ja vetreyttää ja jumpata hartiat taas perustilaan. Nyt ryhmässä on menossa samaan sarjaan kuuluvien lapasten KAL. Kunhan niska ja hartiat ovat taas entisellään niin aloitan niiden teon…

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Neulonta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s